Fekvő lábas ágy

-12%
ÚJ
Fekvő lábas ágy
Fekvő lábas ágy

Fekvőlábas fa ágy. 

A fa bútor gyár-nál gyártott fekvőlábas fa ágynál ugyan úgy, mint az állólábas fa ágynál, az volt a célunk, hogy egy modern letisztult, de mégis mutatós ágyat alkossunk meg amely bármilyen hálószobában megállja a helyét, de ár érték arányban mégis megfizethető és hosszú évekig vagy akár évtizedekig szolgálja használóit. 

Rendelhető borovifenyő, bükk és tölgyfából. A borovifenyő ágy oldaldeszka vastagsága 25mm a bükk és tölgy ágyak oldaldeszkája 20mm vastag. A megadott ár tartalmazza a 20mm vastag nagy súly birású fenyő ágyrácsot.

-Válogatott műszárított alapanyag
-Lábvég magasság 25cm
-Fejtámla magasság 57cm
-Szélesség 90-120-140-160-180-200cm
-Hosszúsági méret 200-220
-A megadott mértetek a matrac méretek az ágykülső 5-5cm nagyobb
-Az ágyak középen 9X4,5 ötödi lábbal vannak ellátva
-Egyedi méretek alapján is eltudjuk készíteni.
-Hossztoldott vagy toldásmentes borovifenyőből
-Toldásmentes tölgy és bükkfa alapanyagból
-Oldaldeszkák és a padló közötti rés 8cm
-Matrac 5cm süllyesztve az oldaldeszka felső részéről


A fabutorgyár.hu rendelhető ágyak 2 típusú ágyráccsal tudjuk szállítani: lehet rendelni 9cmX2cm luc fenyőből készült ágydeszkákkal amiz a megadott áér tartalmaz vagy 4,5cmX1cm hajlított rétegeltlemez ágyráccsal.

 

A fabutorgyar.hu oldalon található ágyakat minden szempontból az MEGRENDELŐINK igénye alapján készítjük el. A online weboldalon megrendelhető borovifenyő, tölgy és bükkfa bútorokat MILESI pácrendszerrel és selyemfényű lakkozással készítjük el amit a megadott ár tartalmaz,  de bármilyen más festékrendszer SADOLIN, BOROKA, LAZURÁN, REMMERS is pácolni tudjuk a kiválasztott ágyat, komódot, éjjeliszekrényt bármilyen plusz költség nélkül. 

75 600 Ft
Akció: 66 500 Ft
Kezdete: 2021.03.23   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Rendelhető borovifenyő, bükk, tölgy alapanyagból. Minden része fa. Kihúzható fiókos vagy gáz rugós felnyíló ágyneműtartóval. Válogatott hossztoldott vagy toldásmentes alapanyagból. Egyedi méretű vagy kinézetű ágy elkészítését is vállaljuk.    

Adatok
Státusz
ÚJ