Egyedi elképzelés alapján elkészített fa lépcső

-33%
Egyedi elképzelés alapján elkészített fa lépcső
Egyedi elképzelés alapján elkészített fa lépcső

Tisztelt látogató !
A fa bútor gyár manufaktúra nevéből adódóan nem csak bútorokkal, hanem belsőépítészeti asztalos szerkezeti elemekkel  is foglalkozik így lépcsőlapok gyártásával lépcsők készítésével. A lépcsőlapokat válogatott műszárított bükk és tölgyfából készítjük és vállaljuk a házhozszállítását az egész ország területén. A táblásított alapanyagot  válogatott A/B minőségben egy oldalt görcsmentes alapanyagból melegen préselve ragasztjuk, ezen az oldalon  apró tűgörcsök előfordulhatnak.

 
A lépcső a fogalma szerint egy olyan szerkezet, amelyen haladva különböző épületemeletek közötti magasságot járhatunk át. A lépcsők fő szempontja hogy a szintek közötti közlekedéskor kényelmes legyen és a szerkezetéből adódóan biztonságos és masszív. A lépcsőnek a kényelmes kialakítása legfőképpen a nagyságától függ.

A lépcső készülhet vasszerkezetre, beton ajzatra de akár favázra is szerelhető. Lépcsők alaprajzi elrendezése alapján megkülönböztetünk egyenes, egykarú, egytagú, egyenes egykarú, kéttagú, tört kétkarú, párhuzamos kétkarú, párhuzamos háromkarú, tört háromkarú, tört négykarú,  íves egytagú,  íves kéttagú,  nyitott orsóteres csiga,  tömörorsós csigalépcső.

A legyártani kívánt lépcsőlapokat vagy komplett lépcsőt lehet kérni felült kezeléssel. Cégünk a Fa Bútor Gyár manufaktúra az Olasz MILESI cég kiváló minőségű pác rendszerét és használja. A Milesi országos viszonteladói hálózattal rendelkezik így az Ön lakhelyének 50km körzetében és található egy bemutatóterem ahol Ön a kívánt pácot ki tudja választani és a kiválasztott kód alapján pácolni tudjuk a munkadarabot.

Keressen minket árajánlatért és további felvilágosításért.  

190 500 Ft
Akció: 127 000 Ft
Kezdete: 2021.02.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

Egy komplett lépcső elkészítése helyszini felmérést igényel ezért kérem vegye fel felünk a kapcsolatot.